Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 6, 2013

5th maternity & children expo (expo lagi)

expo ke 4 tak silap sepanjang mengandung.-_-

hehe.memang gagah.macam biasa naik train.kat mid valley best sikit straight je..;')
padahal semalam sakit pinggang bejalan sakan dalam UIA tu.

tadi prepair bawak calcium.hehe..






ehh..tetiba.hehe.lama tak masuk gambar laki bini.;'p perut dah besar.ni baju nursing autumz.pregnant pun boleh pakai.selesa dan longgar.

ehh.cakap pasal autumz makin sakit hati pulak.tadi tengok sterilizer dengan home+care warmer makin murah pulak.RM150 jee..dah laa aritu beli set breast pump tak dapat yang alat boleh jadi manual pump.pergi expo yang klcc, sapa baru beli dapat alat manual pump FREE.sakit hati kot.penat beli awal-awal. sabo je laa. -__-



ni la keadaan kat sana. pagi-pagi memang sesak.baik dtg petang sikit.



hehe.kan baby macam banyak kali je nak berjalan tahun ni.naik kapal terbang naik bas..mesti sejukk..;'p banyak kali la sangat.;'p
jadi kita prepare beli sweater..;') RM10 satu.haritu beli satu RM35.tapi set dengan seluar.
jadi kat sini RM20


ni yang sebenarnya nak cari kat expo ni.tungku ibu dan baby.tungku besi dengan sarung RM50.macam murah je.pastu tungku herba baby RM10.beli satu je.;'p total RM60. ni kat mum dreams.



pastu kat madela dapat beli nipple cream.memang tercari-cari.ni yang besar 37g RM43.tengok kat online RM49.;') sebelum ni lalu je kat madela.ingat takde.sebab dari jauh semua kuning jeee..;'p yang 37g ni tinggal sekotak ni je tadi.yang 7gr RM27 tak silap (tak ingat). madela..nanti saya datang lagi amek freestyle breast pump ye..*_* cita-cita!


hehe..nak cari yang handsome like daddy.takde pulak.T_T jadi amek yang memuaskan hati semua pihak.hehe;'p 2helai ni RM25

 tempat wajib.pureen.botol tu RM9.sebenarnya beli untuk anak sedara yang dah 4 tahun teringin nak minum pakai botol.-__-  liquid cleanser untuk botol dan puting RM28. ada sebotol dengan sebungkus yang refill.
baju RM15 sepasang x 3 helai =RM45 baby wipes dah naik harga RM10.kat pureen total loss RM92


yang ni breastmilk storage bags jingle jungle.saje beli.orang kata lagi best dari yang autumz.;')
 RM9x2 =RM18
ni botol susu saje je beli..;') kata best sangat.sebijik ni RM20.tapi puting dia macam sedap..;')

jadi total loss kat expo kali ni RM278. kalau pergi expo tak sah la kan tak ratus-ratus.ni pun tahan godaan syaitoonn..ikut kan banyak lagi nak beli. sepatut nya nak beli nursing cover.tapi takpe lah.nanti-nanti.tutup dengan selendang pun boleh.;')

tu je nak update.baby..semua dah ready..bila baby suka nak keluar,baby keluar k.;') ibu dengan abi dah rindu sangat ni...;')

No comments:

Post a Comment