Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 12, 2013

Abi Belanja Lagi

semalam singgah giant kat gombak. ingat nak mencari losyen pati halia mustajab. dekat website dia ada cakap pek promosi pek kombo dua RM30.harga biasa satu RM24. ingat nak buat stok
untuk pantang nanti.

mencari punya mencari takde pulak pek kombo tu.tapiiii..jumpa benda lainnn...-__-




alih-alih jumpa ni pulak.T__T cepat la baby keluar. eh.rompers ni satu RM6 jeeee..mampu tak beli??kat expo RM15.2 helai dapat la RM25. ni pun nasib baik tak banyak sangat choice yang untuk baby boyy..yang banyak untuk girll..comellll sangatttt...tapi apakan daya..;'p

lengan panjang dengan pendek sama je RM6 sehelai.beli 3.RM18
lepas tu legging beli dua. satu RM5x2= RM10
baju sepasang tu RM20.murahhh kannn..tapi seluar tu saiz s.yg baju saiz m.;'p
bukan salah orang jual.tapi customer dia ni yang banyak songeh.;'p

nak beli yang s kecik sangat.kebetulan dia ada yang m.tapi seluar nya reject sebab kotor.jadi gagah la ambik yang seluar s.;'p

rasanya jual murah pasal nak habiskan stok.dah nak tutup kedai ni.;')

dan habis la duit abi RM48 tak pasal-pasal.-__-

losyen pati halia ibu??nan hadooo..T__T

No comments:

Post a Comment