Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 21, 2013

Tinted Kereta Abi

ehem.husband saya anak abah.apa yang abah dia buat kalau boleh dia nak buat jugak. abah dia pasang tinted.dia nak pasang jugakk..abah dia pasang lock canggih,ni pun tengah dalam list to do ni..;'p

punya la suami berdiskusi dengan baby.baby jangan keluar lagi.tunggu abi nak pasang tinted.buat appointment semalam.hari sabtu. jadi baby pun anak abi dia.dengar kata. elok je duduk dalam perut ni haa..

kami dapat voucher pasang tinted time beli kereta awal tahun haritu.vaucher cool world.dah pakai vaucher pun melayang jugak la RM600..;'p


ni sebelum pasang.

nasib baik tempat tunggu best..;') 2 jam tak rasa lama.kami berdua je.yang lain tinggal kereta.jadi layan citer p ramlee..;')
haa..ni lepas dah pasang.;')
hehe..staff dia sempoi je..siap buat peace lagi..;')
berdua je kat tempat menunggu ni..;')
haa..ni pun lepas dah pasang..

cool la lepas tu..;'p

ni pakai yg rhinepro punya.jenis lain sikit.ada warranty windscreen dengan warranty lain-lain 15 tahun.haa..15 tahun ok nak pakai kereta ni..;'p lain-lain warranty tu termasuk saman jpj,dan bubble.

pernah tengok kereta bubble-bubble?saya kalau tengok geli.;'p meremang je rasa.;'p jadi kalau dia start nak bubble-bubble boleh hantar gi kedai buat balik cepat-cepat.;')

alhamdulillah selesai sudah.

jadi baby..abi dah bagi green light.anytime boleh keluar..cepat.
hehe..suami dah start sakit-sakit perut.boleh tak tu jadi tanda dah nak bersalin..mungkin tak??;'p
saya ok je..tidur lena.

tadi siap gi clearance sale pureen kat PJ.tak beli apa sangat pun.buat tambah-tambah stok jee..tak beli apa sangat pun beratus jugak.-__-'

tak yah review kot yang tu.barang bese-bese je.saja nak gi tengok.kalau rajin nanti review.nak banding harga expo dengan clearance sale je..tak jauh beza pun.;')

ok dah tinggal 9 hari je ni.doakan semua selamat.;')lagi cepat keluar lagi baik.nanti ibu nak gi mengundi..;'p

k bye

No comments:

Post a Comment