Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 27, 2013

PAC Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat (2)

heh.yang ni bukan cerita sambungan PAC kat Melaka dalam entry ni. tapi PAC yang lain kat KEMAS pulak.haritu kat Melaka dengan Jabatan Kebajikan Masyarakat Kat Rumah Orang Tua.;')
 
kali ni saya dapat mesej kat handphone sejurus saya selesai bersalinkan Zakwan.dia hantar mesej suruh cek email.kehkeh.sweet tak sweet.
 
memang macam nak taknak je pergi.surat pun sampai.tengok tak tengok.tapi fikir-fikir dah kat Melaka sampai takkan yang KL je tak gi..-__-"
 
fikir punya fikir sampai masak fikir.bincang dengan suami.ok pergi je.;')
dalam nak pergi PAC 19 Mei 2013.bermakna hari ke 20 saya berpantang,17 Mei 2013 Jumaat yang indah baru nak tengok balik surat dan borang-borang.nak kena isi yedakk..
 
sekali tengok-tengok banyak pulak benda pelik dia nak.nak resume bagai.pastu kena pakai sport attire!!mak aiii...pastu nak sijil diploma dengan transkrip yang dah ada pengesahan!!-__- pengsan.
dengan resume dah bertahun tak edit. printer pulak dah rosak. jumaat yang indah baru perasan semua tu.kalau dah tengok awal-awal boleh mintak tolong husband soleh saya printkan kat office yedakk..pengesahan pun pegawai beliau boleh sign.
 
berbekalkan kecekalan dan suami yang soleh.segala nya dapat diselesaikan.kehkeh.sabtu tu suami soleh pergi cari tempat print dengan sign pengesahan nazir masjid.;'p settled.;')
 
ahad nya pulak berbekalkan borang-borang, pensel box, buku nota, i/c dan duit sikit, mineral water sebotol, dan yang paling penting dan bergaya set lengkap nursing beg!pehh..pehh..
tak main handbag dah sekarang.
 
aktiviti macam biasa.bermula dengan jawap solan SPA,ujian sahsiah diri.;')
lepas tu aktiviti ke2 ni agak mencabar.ada pengucapan awam!!yang lagi mencabar,tajuk dapat 5 minit sebelum kita kena berucap.sedia 5 minit untuk ucapan 5 minit.kehkeh.;'p haritu dapat tajuk rempit.ok jugak la.nasib tak dapat tajuk yang fakta. lepas tu macam biasa aktiviti berkumpulan.
 
sampai la ke petang.last tu ada lari-lari.;'p tapi saya dah buat surat pengecualian.;') saya kan pantang..budget..;'p alaa..lari tak mencabar pun.kat koridor je lari nya..haha..;'p
 
hmm..tu je la kot.kata mereka sebulan result keluar.katanya laa..yang pergi melaka haritu baby dah keluar pun result tak keluar-keluar lagi..sabo je laa..;')

No comments:

Post a Comment