Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 31, 2013

Zakwan Sebulan!

heh.ni hadiah untuk mak zakwan.hadiah awal sehari sebab start sakit 29 hb.boleh?haha..;'p
 

nanti review pasal breast pump.;') sekali autumz eletric dengan yang ini okey.


hah.ini bonding mereka telah lama wujud.tidur berpelukan.jeles i okeyyy..;'p
meh kita zoom sikit..;'p

 zoom lagi..
 
apakah?
meh zoom lagi...;'p
 
hoyehhh....tau tak dak kecik ni watpe kat abi dia?
 
haha..ada video.tapi lembab sangat nak upload.jadi kena la bagi jawapan.
 
zakwan tengah hisap lidah abi dia sampai tertidur.kehkeh.;'p sweet kann..
 
yang tak sweet nya dia tengah kembung perut sekarang ni.tadi ada urut tengok kat you tube tadi. ni macam dah kentut-kentut.tengah tidur la ni.tu sempat ibu zakwan nak menaip ni.
nanti cerita pasal bayi kembung pulak ye..;')
 
selamat ulang bulan pertama sayang.;')maaf lewat sehari.semalam langsung tak sempat on laptop.;'( dah wish direct kat zakwan.;')
 
semoga zakwan sihat-sihat dan sentiasa dalam lindungan Allah ye sayang.moga membesar jadi anak yang soleh.dapat pikul tanggung jawab.;') anak soleh ibu.yang terpuji, pemelihara, yang bijaksana.;')
Selamat Ulang Bulan Pertama sayang Muhammad Haris Zakwan bin Mohamad Naim.;')


No comments:

Post a Comment