Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 6, 2013

Gambar Pasport 2013

Tadi asalnya ada appointment Klinik saya kena minum air gula.
lepastu bawa Zakwan nurse kata area taman saya appointment bayi hari isnin.makanya dia bagi appointment lain.
 
jadi bagi tak membuang masa suami soleh yang dah amik cuti,kami pun pergi la pejabat imegresen.sebelum tu suami soleh gi amik mykid Zakwan dah siap.
 
makan dulu lah apa dulu lah.last-last keluar dah pukul 12 tengahari.
sampai-sampai imegresen kata nya no dah habis.T__T
 
lepas tu ingat nak tangkap gambar zakwan je.saya dan suami dah ada gambar pasport.
sekali dimaklumkan sekarang background passport warna putih.bukan biru.makanya kami bertiga la tangkap gambar.
 
dannn..
sangat lah kelakar nak dapatkan gambar passport pertama zakwan ni.gelak sakan kami.haha.
sedih tak bawa kamera.handset tak berapa nak canggih.T__T
 
zakwan ni kalau berjalan memang baikkkk sangat.punya la tidur lena.dah goncang dah cium cubit pipi semua tak jadi.mata pejam.last-last akak tu suggest pakai wet tisu.huhu.menjadi la.
tu pun mata terkebil-kebil.
 
tengah duk bergambar pun menguap mata pejam la..haha..
 
 
jadi,inilah hasilnya.
 
bagi mengurangkan kesedihan tak dapat tengok gelagat Zakwan nak bergambar tadi.
nah sekeping lagi!
 
anak soleh ibu.;')

2 comments:

  1. my kid ke yg kene ade gambo baby jgk tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..tak a ja..gambar pasport la..nak buat pasport.hehe..
      my kid kosong je..;')

      Delete