Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 4, 2013

Review Breast Pump

 ehem.hari ni meh kita review breast pump yang saya ada la.
yang pertama marvel single eletric breast pump.;')
 
bp ni ok.bunyi mula-mula rasa macam kuat.tapi bila bawa pergi PAC haritu time pakai ada akak tu tegur ok la tak bising sangat macam pump dia.so saya assume bunyi dia kategori ok la..
 
lepas tu suck dia so-so la.saya pun tak sure susu yang tak banyak lagi atau memang pump ni suck tak kuat.ada sesiapa nak bagi pinjam madela freestyle?;'p
 
tapi semalam saja la pakai.sambil-sambil ngadap laptop.sempat la kann nak ngadap sangat sejak ada Zakwan..;'p tetiba banyak pulak susu nya.;') alhamdulillah.ke dia rasa tercabar dengan bp manual avent baru saya tu?kehkeh.;'p
 
lepas tu pump ni ok je..untuk harga dia..
 
saya mencari manual sebab time pergi PAC tu ada satu je pluck kat dalam surau.saya sampai dulu ok la alhamdulillah dapat pump.tapi tengah best-best pump tu datang pulak ada akak tu dengan spectra dia.minta cepat sikit.sebab dia pun nak pump.sian pulak.dah meleleh-leleh dah susu.sambil dia tunggu saya pump sikit lagi dia sempat buat teknik marmet.dapat jugak lebih 2oz.haha.
 
lepas tu ada akak lagi sorang tu..dia pakai manual.relaks je tak berebut pluck kan..haa..susu penuh dah botol..itu la kelebihan manual.;') sebab tu berkobar-kobar nak manual pump. (eh.siapa yang beli set ni sekarang ada free items boleh buat pump ni jadi manual pump.)T__T kan saya ada cerita harituuu.. 
 
 
jadi sebab berkobar-kobar alahamdulillah..
dapat la set ni pulak.;')
 

 
ya Allah.tak tau nak review cam mana.almost perfect untuk pump manual.alhamdulillah.;') tak sakit.susu pun alhamdulillah.justttt...ada jugak tu kann..botol kecik.
 
dan bentuk botol yang corong besar je boleh masuk kat pump ni.jadi storage botol tu takleh geng.kena pump pakai botol avent ni.lepas tu transfer kat botol lain.;')
 
ituu je laa..yang lain alhamdulillah.moga berkat pembelian ni.;') aminn..
 
tengok groupon.ada baby bullet.alololo comey tomey nya.tapi suami soleh tak kasi beli..T__T beliau kata dulu beli eletrik kata manual susah la apa la..lepastu beli jugak.dah habis bape ratus..T__T ada kah ini nafsu atau memang keperluan?T__T
 
 

No comments:

Post a Comment