Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 9, 2013

Krabi- Day 4



bangun pagiii..pagi sangat..flight pukul 7.55 pagi..janji dengan driver 5.30 pagi u olls..
jadi ibu dengan abi bangun dulu..dah siap kemas..dah wangi siap subuh..owh subuh kat sana pukul 4 lebih.;') dah siap semua baru kejut anak bujang.tak mandikan pun.tukar pampers tukar baju bagi handsome jee..;'p





yeay..dah handsome...;'p


 sambung tidur....hehe
 smart sangat.masham dia ibu abi yang tahu.kehkeh.;'p







dan berakhir lah sebuah kembara melihat keindahan ciptaan Allah di Krabi Thailand.;')
ya Allah, rezeki kan kami mengembara kesetiap pelusuk ciptaan Mu.moga kami lebih mendekati-Mu ya Allah.;') 

perjalanan dengan baby 2 bulan.naik speedboad adalah suatu ujian.;') tourguide pun first time kena bawa baby kecik.paling kecik katanya sebelum ni 8 bulan.;') Zakwan 2 bulan dah naik speed boat.
dan pengalaman indah breastfeed kan Zakwan atas boat,flight,keretapi dan atas bas.hehe.;')

Krabi was awesome!cepat beli tiket!airasia tengah promo!;') 


2 comments:

  1. best la baby dapat join kecik2,hehe.. x sabar rasa, bulan mei ni nak pg sana, tiket & hotel done book already...hurey2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki dia.mak dia dulu umur 20 bru merasa naik kapalterbang kot..hehe..

      Delete