Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 8, 2013

Krabi- Day3


bangun pagi jumaat tu.alhamdulillah.langit cantik..hoyehhh..
ini bermakna aktiviti kami in shaa Allah tak dibatalkan..;')









 mereka sangat baik-baik hati.waktu ombak mengganas habis basah kami,one of them bagi tuala untuk lindung zakwan.;') dan tempat yang kami duduk dari first naik speed boat tu seolah-olah dah jadi seat tetap kami.macam ada nombor.kehkeh. ada sekali tu lepas turun kat bamboo island naik balik kami lewat sikit.dah ada orang duduk tempat kami.tapi untie yang baik hati tu tegur couple tu.give them. they have baby..sweet nyaa...;') tempat kami sebelah driver..kehkeh



kehkeh.minah salleh teruja dengan Zakwan..;'p




takde rezeki ibu nak snorkeling.nanti zakwan dah besar bawak ibu gi snorkeling ye sayang..;') kenapa Zakwan kena bawak ibu?sebabbb..


waktu abi best snorkeling Zakwan tengah having a great time dengan ibu atas boat...;')subhanallah.great feeling tau..dengan boat goyang-goyang dilambung ombak..ehehe..;'p

 kat phi phi island.


balik dah...;')alhamdulillah kita selamat.Allah je tau takutnya ibu waktu ombak kuat tu.takut zakwan tak selesa.tapi alhamdulillah.zakwan tidur lena jeee..kehkeh.agaknya best macam duk dalam buai kot?siap sedap kena buai angin..hehe 
 sampai hotel kami masuk swimming pool kejap.nak bersihkan baju je sebenarnya..;'p
lepas tu naik bilik terus mandi.zakwan dah masin-masin dah.kehkeh.semua kena air laut.;')
lepas tu kami lapooo...lapooo sangat.ada ke lunch tu dia bagi lunch box je..nasi goreng.T__T nasib kami.
tapi takpe..kesedihan terubat dengan tomyam terlazat.rasa nak gi krabi balik sebab nak gi makan tomyam je.;'p
kali ni dekat depan hasna palace.
sedap yummy-yummy tomyam dia.alhamdulillah dapat nikmati tomyam sesedap ni..slurrppp..(lap airliur meleleh)

pastu kami terus gi Ao Nang Town cari souvenir untuk keluarga dan kawan.cehh..;'p
dapat beli keychain+fridge magnet 25pcs 600 baht.;')
untuk umi dengan mak bakul buah.boleh lipat.;')
yang lain t shirt je.baju besar 130baht.
baju budak 100baht.

balik solat kemas sikit-sikit tidur.esok kena bangun awal!!

bersambung..




No comments:

Post a Comment