Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 11, 2013

Abi Zakwan 24 Tahun




Alhamdulillah. Hari ni abi Zakwan dah 24 tahun.
eh.baru 24 tahun.
alhamdulillah..
rezeki pun bertambah.rezeki anak.
rezeki kerja.dari kontrak dah dapat permanent. alhamdulillah.;')

seorang anak,suami dan abi yang soleh.

disebabkan kami ni berkepit je kemana-mana.jadi mula-mula rasa agak payah nak buat surprise. yelah..macam mana nak beli hadiah? hoi.zaman dah canggih. google je nak apa. nanti dia hanta ke muka pintu.heh.

alhamdulillah.hasil berfikir menggunakan akal yang waras.masih lagi dapat menggembirakan suami walau hadiah tak seberapa.

kek dibeli dari teman sekerja UIA. memang dapp..dapp..
ni fb page..kak  ida rahayu

yummy-yummy.
alhamdulillah.sempurna rasa..;')
 husband tak berapa gemar coklat.
jadi hasil perbincangan dengan kak ida.
saya pun order la snow cheesecake ni.

 
 
dalam dia ada lapis blueberry sikit.
kek tak manis sangat.
cheese kat atas rasa masam sikit..
arghh sedappp..;')

kek tahun lepas beli kat king's suami soleh diam jeee..tak puji sedap ke apa..
yang ni memang berkali-kali kata sedap..alhamdulillah.

hadiah birthday pun tak seberapa.tapi alhamdulillah suami happy.
macam-macam dalam kepala fikir nak beli...tapi apa kan daya..duit kena simpan!banyak benda perlukan duit. in shaa Allah moga nanti berlimpah ruah duit. nanti beli yang grand-grand ye sayang..;') 
 in shaa Allah banyak tahun lagi kita nak sambut bersama in shaa Allah..;') moga panjang umur..panjang jodoh..;') aminnn

tengok zakwan!geram betul..tangan dah pandai nak capai-capai..


cerita surprise tahun ni...
tahun ni pun nasib budak-budak (anak saudara) ada kat rumah. meriah la sikit.
lepas solat maghrib.mengaji sikit.lepas tu hantar zakwan kat abi dia dalam bilik.tengah mengaji jugak.

saya tak cerita kat sesiapa kecuali ain.cakap birthday ayah cu.nanti cu nak beli kek.jadi saya dah standby torch light bagi kat ain.saya pegang handphone jeee..;'p

pastu pappp..padam letrik satu rumah.kehkeh.
saya tau nanti mesti dia keluar bilik.bagi zakwan kat abi dia supaya zakwan tak terkontang kanting kesorangan dalam kegelapan..hehe

lambat jugak anak beranak ni keluar dari bilik.time semua berkumpul kat tengah ruang tamu tu baru saya cakap kat isi rumah..birthday ayah cu!nanti ayahcu keluar nyanyi Allah selamat kan kamu okeyhhh..hehe

sempat jugak suami soleh ni habis kan bacaan.lepas tu baru keluar...
hehe..kami pun ramai-ramai menyanyi..;') 

lepastu pergi bukak lampu..
surprise menjadi alhamdulillah..;')
akak pulak buat mee goreng yummy-yummy...hadiah birthday katanya..;')

itu je lah untuk tahun ni.
alhamdulillah.
seronok dapat happykan suami.;')

k bai.



No comments:

Post a Comment