Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 25, 2013

Zakwan almost 5 months

alhamdulillah..semalam checkup.
berat Zakwan 7.4kg. panjang 67cm.
lilit kepala 42cm.
tumbesaran yang sempurna alhamdulillah.. :-) 

masih full breastfeed.alhamdulillah.ini pengorbanan ibu untuk Zakwan.
dah rasa dah up and down dalam proses menyusukan Zakwan.



tapi bila tengok wajah ahli syurga ni..memang tak menyesal langsung pilih nak susahkan diri duk mengepam kat office..pakai manual pump okeyhhh..naik kurus dah jari jemari..kehkeh..takpe..balik kerja hilang terus letih..

ya Allah.sihat sejahterakan buah hati pengarang jantung kami..jadikan Muhammad Haris Zakwan manusia yang terpuji.manusia yang memelihara agama,maruah diri dan keluarga..jadikan beliau manusia yang bijaksana..

perkembangan terkini..Zakwan dah mula nak mengensotttt...jauhhhhh dahh..dia guling-guling..hehe..alhamdulillah..
ada rezeki ruang,luang dan peluang boleh buat tempat main dia nanti.. :-) 

oh ye.sebulan lagi nak buatkan Zakwan solid food..eksited! k bye.

No comments:

Post a Comment