Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 8, 2013

Hujung Minggu Di Berjaya Times Square



 bismillah..last month bulan yang agak errr..macam-macam hal berlaku...
ayah warded, kami balik ipoh. suami demam denggi..nanti sempat saya share apa saya usahakan untuk suami. lepastu kereta kena pecah. umi kena pukau..haaa...macam-macam sangat kann..

takpe nak share yang best dulu

last week tetiba kak lily (office mate) email bank pembangunan ajak pergi funday diorang.
forward kat suami soleh..dia on je..
lagi pun lama tak bawa zakwan berjalan.

pagi ahad masing-masing liat nak bangun.kehkeh
 kami pergi naik train.parking kereta kat ktm.

 belum ada mood..
 mood mai dahh..mai dahh..
 hehe..wat tak tau je..
 ni abang badut tolong buat untuk Zakwan..
suka betul zakwan..;')

 haii..naik pusing-pusing tu..

 ni naik train..sambil breastfeed..sampai 2 round naik.kehkeh.

 turun train..;')
kan zakwan tidurr..abi dia pun amek kesempatan la..
lepas tu bergilir dengan ibu dia..;'p

zakwan bangun.kita bergambar lagi..



pergi solat zohor..Zakwan beyakk..tukar pamperss..dengan baju-baju sekali tukarr..;'p
oh ye..ada booth photo fun.free..bestt..ni speak pinjam la ni..;'p
pastuZakwan tidur lagi..
pastu sempat la ibu abi dia naik roller coaster..
 
pastu balik la kann..

sonok benar borak dengan abi dia..bincang hal lelaki agaknya..

ibu dapat rembat kasut 1 kat kl sentral sebelum balik.kihkih.
kasut yang pakai sepanjang berjalan tadi sakitkan kaki ku..T__T

malam tu Zakwan tidur pukul 7 lebih.bangun menyusu.sambung tidur.esoknya bangun 9 pagi.heh. letih benor berjalan.padahal ibu abi dia yang duk angkat stroller turun naik tangga.-__-" k bai.

No comments:

Post a Comment