Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 3, 2014

Warna Warni 2013

 
assalamualaikum...fuhhhh..fuhhh..tiup belog..berhabuk dah..berakhir sudah 2013 dengan 70 entry..kehkeh..;'p
 
kira ni summary la..boleh?
 
alhamdulillah..tahun terindah menjalani hidup dengan mereka-mereka yang terindah..
 
awal tahun macam biasa je.membeli barang bayi..hehe..^__^ sepanjang bersalin lebih kurang 4 ekspo pergi.gigih tak gigih..dah 9 bulan pun pergi tak silap..alasan yang saya bagi dekat suami soleh,nanti senang nak bersalin.kena banyak berjalan.kehkeh
 

selain tu saya juga telah mengahdiri PAC dan interview SPA.
3 Jawatan.PAC semua lulus alhamdulillah.interview 1 calon simpanan,1 gagal,1 belum lagi.kehkeh.
dapat simpanan alhamdulillah..tak dapat pun alhamdulillahhhhhh... ^____^ kan cita-cita nak jadi suri rumah.pe de hal?haha
 

 
ni dah 8 bulan mengandung.kami ke PD.singgah sebelum ke PAC melaka.huhu
 
 tu bukan peace yo..tu nak cite dah bukak 2cm.kahkah.
 

alhamdulillah..;') kelahiran yang di nanti.30 April 2013.detik terindah.melahirkan Muhammad Haris Zakwan Bin Mohamad Naim. Indah nya sampai lupa terus macam mana sakit lebih 24 Jam.tak leh nak recall balik sakit tu.wallahi dah lupa..sebab indah sangat detik melahirkan Zakwan..;')
Allah..hebat nya kuasa Dia..
 

 
Zakwan 2bulan ++ kami ke Krabi..haha..boleh tak ibu yang kuat merancang ni.dah beli tiket awal-awal.budget tengah cuti bersalin.kahkah. kata orang bawa speed boat.bayi paling kecik dia pernah bawa Zakwan ni la..sebelum ni 8 bulan..




 
ni lah dia anak soleh ibu abi..;')
sentiasa tersenyum.alhamdulillah.tapi kalau pegang kamera buat dekk je..-__- dari duk terkekeh-kekeh.ibu lari amek kamera.sampai-sampai buat tak tau..-__-



alhamdulillah 6 Disember 2013 Zakwan dah selamat sunat..besar dah anak ibu.ishh..banyak hutang entry ni miraaaaa....
 
doakan tak luput dari ingatan dan boleh share pengalaman.;')
 
keh tu je la.welcome 2014.in shaa Allah will be better than before..aminnn..;')
 
terima kasih 2013..terima kasih Allah untuk hari-hari yang indah.;')
 
 


No comments:

Post a Comment