Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 12, 2014

Sanah Helwah : Zakwan Turns 1

Setahun berlalu.
semacam tak percaya sepantas ini.
zakwan membesar.alhamdulillah in shaa Allah dalam penuh kasih dan sayang keluarga dan Allah.

ibu yang kecik-kecik dulu tak merasa.tapi taknak anak ibu pun tak merasa.
sebenarnya cukup sekadar keluarga kecil menyambut.tapi tak meriah rasa.
jadi ibu ni pun last minute plan.muahaha..


birthday party kannn..belon mesti nak ada..kehkehkeh..party sangattt..
takla..doa selamat je.. ce cari manusia tersembunyi..hehe ^__^


ibu kannn..ibu..mesti nak yang special..

nampak macam muka ibu yang lebih eksited disini..-__-"

tapi zakwan sweet sangat..waktu orang nyanyi lagu birthday untuk dia..dia ketawa..hehe..macam faham je...

abi buat ucapan sikit..baca doa..^__^

dan...kesayangan-kesayangan yang hadir pada hari bahagia zakwan.

ni granny mala..;')
family uncle razif dan untie amy..;')

mak chak dan maksu aina..

family paklong dengan tok umi..hehe.. 

ibu dan abi..ehhh..nak jugakkk...;'p

makan simple-simple je..^__^
mini burger sedap tak terkata tu abg razif jiran saya buat...Allah..mengidam dahh..;'p

ibu kannn..nak jugak buat..

sambut ni hari rabu.30 April 2014. ibu kerja.tak cuti..sebab dah ambil cuti jumaat kan..hehe..
tapi ada appointment klinik zakwan pukul 2.jadi ibu half day! half day pun balik dari klinik dah pukul 4 lebih..
bekejar-kejaran.nak tiup belonnn..nak buat station ni..muahaha..gambar ni baru print hari rabu jugak..frame ni frame gambar konvo ibu.incase nanti dah tua ibu lupa mana ibu letak gambar konvo ibu,zakwan ingat kan ada kat belakang gambar zakwan turns 1 ni ye..muahahaha..;'p

pastu berpeluh-peluh goreng nugget..wedges..^__^
meehon saya order..hehe..;'p 

zakwan punya la syok sakan..malam tu je 3x ganti baju,,T_T

pastu malam tu kami balik bantingggg...sampai banting dah 1may.pukul 1 pagi..hehe

zakwan pulak enjoy sakan sampai pukul 3 lebih pagi baru tidur..T__T

esok pagi nya kita sambung pula dengan BBQ..yeayy!






k zakwan dah letih la ibu..ngantuk nya..jom tidur sekejap..;')

pastu lepas zohor sambung pulak dengan potong kek..eh..tahlil sekali..;')


1st may ulangtahun perkahwinan..tahun ni 39 tahunnn..^__^

k tu je..ni pun bepeluh nak update hoii..

hehe..
Muhammad Haris Zakwan..ibu doakan awak membesar jadi manusia yang terpuji.memelihara agama, maruah diri dan keluarga.menjadi manusia yang bijaksana.;') aminn ya Rabb..
ibu abi love u soooo muchhh..;'*

1 comment:

  1. salam mira
    baru thu mira ade blog.
    jemput singah blog akak ye :

    http://iceboxrivet.blogspot.com/
    http://lapassiondemacuisine.blogspot.com/
    http://gempaqgoleq.blogspot.com/

    ReplyDelete