Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 26, 2014

Zakwan Pulang Ke Kampung Kuala Kangsar, Pergi Rombongan Meminang, Balik Singgah Zoo Taiping.

sila baca tajuk post dengan senafas..;'p

alhamdulillah semalam kami selamat pulang.
zakwan seronok sangat jejalan.pagi tadi bangun sengih-sengih.lepas tu ibu nak pergi kerja nangis..
zakwan sekarang memanggg..

ok berbalik kepada cerita asal.
last month waktu balik kampung banting, 30 april yang birthday zakwan tu..tetiba abang ipar saya buat gempar..ye..mahu satu rombongan diadakan.hehehe ^__^
ye lahh..suami soleh kita kan skip 2 abang dia..hehe..ni abang yang tak potong line..jadi tinggal abang yang atas suami soleh dengan adik bawah dia aja yang available..kehkeh.

yang teruja sangat tu ia dapat orang taiping..yeahhh..happy beno sebab dekat dengan Kuala Kangsar..
yelahhh..rinduuuu...

rombongan ditetapkan hari sabtu 24mei.tapi kami eksiteddd lebih.jumaat 23mei dah cuti..pepagi 8 lebih dah gerak uollss..;'p

nampak tak muka itewww teruja nak balik kampung..;'p

ni zakwan pulak teruja dah sampai kampunggg..yeayyy..!!;")

dengan opah..;')

pastu sabtu pagi tu kami pergi rombongan kat taiping.keluarga yang lain tidur dekat homestay..

baju pink tu bakal biras kita..;') hi.welcome to the club..daughter in law of Haji Sarwana and Hjh 
Sujiah..^__^

dulu iteww bertunang takda gambar..kita kasi lentokkk..muahaha..;'p

pastu petang tu kami pi zoo taiping..lawatan ke zoo paling pantas seumur hidup..hahaha..
naik train je..pastu tak jalan-jalan pun..;'p















ibu..zakwan jumpa semut kat dalam zoo ni..;'p

ni bukti masuk zoo..

bawa pulang kepala panda sebagai kenang-kenangan..muahaha..;'p

k la zakwan.awak dah masuk zoo.k.jangan lupa!.>,<






No comments:

Post a Comment