Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 25, 2015

Bercuti di Grand Lexis Port Dickson

Alhamdulillah.Allah izinkan kami sampai disini.destinasi yang lama diidamkan.lagi-lagi suami soleh.alhamdulillah Allah sangat baik izinkan kami sampai.siap bawa umi anak-anak sedara dan kakak.ber9 kami satu bilik..4dewasa 5 kanak-kanak.tapi berbaloi-baloi.

 Dua katil king.

Hehe..first time naik buggy.. T_T

Ni la bilik nya bebetul tepi playground.belakang bilik swimming pool dengan tangga nak turun pantai...pantai yang comel lote.. ;'p


Haa..ciput ni je pantai hotel..muahaha..
Swimming pool bebudak yang langsung kami tak heran.kehkeh
Dulu honeymoon lexis je..tak mampu nak grand sangat..-,- tu pun honeymoon ngan zakwan dalam perut..^_^

Motif tidak menghiraukan playgroun didebelah bilik dan swimming pool di belakang bilik?haaa..puas hati bawak bebudak ni.memalam pun terjunnn dalam private pool. ^_^
Sedang zakwan lena di tilam empuk dan abi dia menikmati wifi yang laju.-_-
Sok pepagi kul 8 lebih baru suami sambung masuk pool..bebudak yang tidur pengsan melompat bangun bila tok umi kata "ayah cu dah masuk kolam tu.."
Cousin.

tu pintu attached dengan bilik terus.heaven sangat.rasa tak nak balik.hehe..siap masak lagi.dari check in sampai check out memang tak keluar bilik..muahaha.we alls masak tomyam siap telur dadar lagi dalam bilik ni...bawak stok makanan memang tak hingat.pagi tu akak masak bihun goreng.curlassss sangat.. ;'p

In shaa Allah ada rezeki sampai lagi.seronok dapat buat orang happy.lagi best diri sendiri pun happy..^_^