Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 6, 2015

ekspo baby mid valley

Ehemm..haritu gagah lagi gi ekspo ahad baru ni.yang hujung bulan 3.kengkonon nak shopping sebelum gst la..kesian kat suami soleh,sabtu tu bawa mak bapa mertua gi pahang.lepas tu balik kepong sabtu tu jugak.sebab dah janji dengan isteri dia ni nak gi ekspo ni..

Hari ahad tu ada kenduri kawin kawan sekolah rendah.gi la kenduri dulu.sedap nya apam balik kecik tu.bagi hint banyak kali kat suami kata sedapppnya...kot la nak pi amek lagi.nan hadoo.nasib la.dah tau suami tu lurusss taknak terus terang mintak tolong amek.maka bersyukur la dapat makan sekeping tu..dappnya..lap air liur..-,-

Ermm..lebih kurang dekat kul 1 sampai ktm.eh.dah lama taknak ktm.gerabak dah panjanggg..hari ahad pergi balik boleh duduk..takyah berebut..hehe..alhamdulillah..tunggu pun tak lama macam zaman dulu..

Sampai-sampai mid valley kitorang solat zohor dulu..pastu baru la gi ekspo..punyaaaa laaa penuhh org.lepas tu rasa serabut sangat.last2 beli kat pureen sikit.pastu beli tungku baby.takde mood sangat nak memusing serabut gitu.kesian kat suami soleh.tau dia tak suka.tapi layankan je isterinya ni..-.- love u sayang. Rasanya penuh makhluk sebab nak dekat GST kot.semua pakat nak memborong.sampai pusing nak cari barut tali bayi semua kedai kata habis..-.-'

Last2 pukul3 lebih dah balik rumah..nak bli drypers beratur punya la panjang line nya..pastu nasib baik saiz L dah habis.so buat tak tau la..

So barang yang sempat dibeli ni jee..



Serius mcm buat penat je pegi.hahaha..tak pernah rasa macam tu..ni first time.-_-"
Pastu tungku bayi tu pulak RM12.50 satu.beli 2.sekali jejalan jumpa yg 99% sama.RM10 je satu.rugi RM5 wehhh..haha..ingat kot memang dah naik harga.yela..zamqn zakwan beli RM10.So assume zaman adik dia dah naik harga la kot..sekali salah telahan.hehe..

Yang pureen pulak.banyakkk yang dah habis..sabun basuh botol tu yg refill takde dah yg hijau.so amek je la yg ada perisa pun..pastu baju saiz s habisssa..amek la m 2.nyesal pulak jumaat malam tu gi jusco tak beli baju baby.ingat time tu nak shopping kat ekspo la.sekali dah sampai tetiba jadi pelik tak bernafsu nak membeli.huhuhu

Wet tissue selalu beli yang oren pun habisss..so amek je la sikit..dari tak beli sesia je suami soleh pepenat bawak gi mid..rushing balik walau kepenatan balik dari pahang.soleh kan.layan mak abah dia.nak layan anak bini lagi..love u sayang. <3

Jadi kisahnya..ntah2 tu kali terakhir gi ekspo.muahahaha.bukan apa.kesian kat suami je.nanti dah anak 2 lagi.nak besesak-sesak.mungkin kalau pegi pun biar diorang duk pusing luar.biar ibu dia memusing dalam ekspo sesorang.serius saya jenis cepat je sebenarnya.dah jumpa barang yang dah dalam list siapp..so pregnant kali ni 2 ekspo la.tak macam zaman zakwan 4 ke 5 ekspo..muahaha..k bye.


No comments:

Post a Comment