Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 6, 2015

Scan 3D/4D adik baby

Alhamdulillah haritu berkesempatan scan baby kat klinik area rumah je.klinik dr khalil.
Buat weeks 27 tak silap.

Tapi yang kurang besttt..sesampai.je baru tau sonographernya lelaki cina.rasa nak balik je.nasib dah bayar booking RM50.

tp sonographer dia ok la.sabar la.dapat pulak peel baby pemalu amat.memula kepitt lepastu tutup muka lagi.jenuh pujuk2 baru la nampak jantina nya..muahaha..comel je..lepastu muka nampak sekerat-sekerat je.tapi nampak hidung macam mancung dari zakwan..muahahaha..>_<

Sebenarnya waktu zakwan tak buat pun.sebab checkup awal kat gmc.bila checkup memang dah 3d/4d.cuma dia tak cd kan la.gambar dia print jugak.dulu waktu zakwan banyak jugak tak kisah la 2d/3d. Ni zaman adik dia check up kk sekeping pun nan hadoo..tu yang buat jugak la..

Sampai sekarang pun tak gi lagi checkup GMC.dah 30 weeks dah ni..T_T
Perut rasa dah besar benar.cepat semput.mengaji pun takleh baca panjang-panjang.semputt..tak cukup nafas je rasa..hehe.


Sebenarnya cd yang dia bagi pun tak bukak-bukak sampai sekarang.
Jadinya gambar ni je la..hehe..total semua RM120.lebih kurang 45 minit jugak la prosedur.alhamdulillah la..buat ni bukan apa.kita nak tengok keadaan baby.saiz normal tidak.kedudukan..sempurna sifat in shaa Allah.alhamdulillah..

So baby, nanti cukup masa keluar cepat dengan sihat dan sempurna in shaa Allah k.along zakwan tak sabar tu nak jumpa geng dia.memacam along nak ajar tu..-_-' bijak sungguh la anak sorang tu..subhanallah..moga semua anak ibu jadi manusia yang memberi manfaat pada orang sekeliling,keluarga,agama,negara.in shaa Allah.













No comments:

Post a Comment