Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 10, 2015

Menanti Hari

Bismillahirrahmannirrahim..

Pejam celik,pejam celik.dah 39minggu dah mengandung.dan benarlah kata orang.sungguh terseksa menanti sesuatu yang tak pasti.muahaha..;'p waktu along zakwan dulu keluar due date.tapi mula contraction awal sehari.ingat awal sehari.sekali nak keluar ikut due jugak.-,-

Tapi waktu zakwan saya tak stress sangat,sebabnya takde apa2 complication waktu mengandung.kali ni doktor detect ada kencing manis.jadi kalau ikut kata doktor kk,andai sampai hari due tak keluar tanda,kena pergi hospital induce.nauzubillahiminzalik. moga Allah kurniakan proses kelahiran yang indah-indah.seperti yang diharap,yang diimpi,yang di doakan selama ni.in shaa Allah.

Setakat ni memang kami suami isteri dah ready la nak sambut baby keluar.^_^ cuma baby cot tak pasang cadar dia semua.sebab takut ada la orang tu yang lepak dulu..nanti agak dah ada tanda-tanda..tengah mild contraction tu ke..cecepat pasang.hehe.esok kalau ikutkan checkup lagi.last two weeks time check up dengan doktor zana,nak tentukan tarikh checkup,saya sebut.harap-harap terus datang bersalin la..;'p mana tau Allah izinkan.tapi kalau tak keluar tanda apa,ingat nak tunda checkup jumaat ke sabtu ke.sebab esok jugak ada checkup kk..

Semalam gagah pi pusing ikea.ajak umi teman.hehe..kot la malam tadi dah sakit-sakit.nan hadoo..zakwan yang tidur keletihan sampai pagi sebab seronok sangat kat ikea semalam. -.- sampai tidur tak mintak susu.tapi lena bangun pukul 10 lebih..

Mohon doa supaya dipermudahkan bersalin dengan cara yang alami.K la.nak gi senam dengan zakwan ni.bye.