Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 21, 2015

All in one

Assalamualaikum.banyak beno nak ceritanya.tapi disebabkan tetiba tak boleh nak upload photo thru phone jadi terbengkalai nak post.hahaha.
Ni sesaja test boleh pulekk..

Jadi sekali kan je lah.mana sempat je la.buat kenang-kenangan.i olls short term memory.kejap je dh lupa.sebab tu kena save kat sini sebagai bukti.hehe

Alhamdulillah 11/9 sambut kelahiran suami soleh! 26 with 2 sons.potong kek pun gini la dah 2 anak kan..hehehe..

 Kek tempah kat kawan sekolah, ayu..mintak tolong hantar kat kedai makan.ingatnya ayu nak la nganto smpi kat meja.bleh la suprise lebih skit.skali dia suh pi amek tepi jalan.dah tak best nak kena keluar pi amek.muahaha..Spoill..
😂

Pi makan kat me'nate.saja nak merasa.boleh la alhamdulillah.saya bukan pencinta lamb chop.jadi makan je la..tak de perasaan.hahaha..
Best kat sini air free..Hehe..tapi suami pulak tak berapa nak sihat.asal birthday je pening..-_-" minum pun tak bertambah.doa nya next year sihat la sepanjang tahun terutama di hari kelahiran ye..

Haa..ni pulak cerita ke melaka.duk kat bayou resort.ada cerita tak best sikit.tp bkn salah sesapa.hehe.nnt kalau rajin buat entry lain.


Apa pun happy alhamdulillah.. ^_^

Sempat singgah rumah kawan sekolah,fadzilah.Tempat makan best-best.





Imran dah 3 bulan!! Cepatnya masa.ni kalau time zakwan dulu menangis ni dah nak masuk kerja..huhu..alhamdulillah.rezeki imran.dan zakwan.imran sangat suka bersembang.mudah senyum.sama macam zakwan.leher kuat.sebulan dah angkat kepala..;')

Zakwan sangat sayang adik dia.duk cium sesaja.sampai ibu jeles.dia tak cium ibu gitu pun.T_T hehe..untung imran,ada along sayang..;')

Kecintaan! K imran dah bangun.bye..