Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 22, 2017

Sanah Helwah Muhammad Arif Imran Turns 2

bismillahirrahmanirrahim..

alhamdulillah penyeri hidup ibu abi dan along ni dah masuk 2 tahun.;')
anak/adik yang ceria.selalu sakat along dia.tapi sayang along dia.;')

birthday boy sorang ni birthdaynya asyik dalam bulan puasa..;'p kesian dia.jadi tahun ni kita sambut kecil-kecilan kat rumah tok umi.dengan tok umi dengan kakak ain.kesian gambar tok umi dengan kakak ain takde..T_T


alhamdulillah Along Zakwan dah faham bukan semua kek,birthday dia..;'p


sukati la..kek dia..;'p

Imran.cepatnya masa.rasa baru je lahirkan Imran yang 4.1Kg..;'p keluar-keluar terus besar.;'p anak yang mudah diurus alhamdulillah.mudah tak mudah laaa..;'p tapi tak la payah..kadang time ibu geram tu geram jugak..;'p tapi Imran betul-betul penambah seri dalam kehidupan kami.Imran ceria sangat.walau ada masa Imran garang sikit..-__-" tapi bila senyum ketawa tu..aduhhh cairnya..;'p

ibu doakan Imran membesar jadi manusia terpuji,pemelihara agama,maruah diri dan keluarga,jadi manusia yang bijaksana.berbudi bahasa.moga hidup memberi manfaat buat manusia sekeliling..;')

selamat ulangtahun kedua sayang.


will always love u,
ibu

No comments:

Post a Comment